Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

27-04-2022

Ahlsell, pressemeddelelse Bæredygtighedsrapport 2021

Ahlsells nye vision markerer sig i årets bæredygtighedsrapport

I bæredygtighedsrapporten for 2021 præsenterer Ahlsell det seneste års arbejde med bæredygtighed i alle relevante aspekter. Den rapporterer virksomhedens indflydelse på bæredygtighedsområdet, viser udfordringer, fremskridt og hvordan arbejdet drives fremad.

 

I efteråret 2021 samledes Ahlsell bag en vision om aktivt at arbejde for at bidrage til opbygningen af et mere bæredygtigt samfund. Der  er allerede sket store forbedringer på en række områder, og nu fortsætter virksomheden med at accelerere og øge ambitionsniveauet.

 

Nogle fremskridt, der er mærkbare, er for eksempel, at Ahlsell har videreudviklet sit kundetilbud inden for sikkerhed for at hjælpe kunderne med at forebygge og reducere arbejdsmiljørisici.  Virksomhedens arbejde med mangfoldigheds- og inklusionsproblematikker gennem ledelse og fordomsfri rekruttering ses i tallene. Ahlsell har i dag 22 procent kvinder i lederstillinger og nærmer sig ligestillingsmålet på 30 procent i  2030.  At virksomhedens logistikcenter har opnået en genanvendelsesprocent på 90 procent er et bevis på, at arbejdet med reduceret miljøpåvirkning har givet udbytte.

 

Et eksempel på kundernes behov, der opfyldes gennem bæredygtighedsarbejde, er kemikaliehåndteringstjenesten, som gør det lettere at opfylde myndighedernes lovkrav, foretage risikovurderinger og træffe kloge beslutninger for at reducere miljøpåvirkningen og arbejdsmiljørisici.

 

I CEO'ens udtalelse fremhæver Ahlsells koncernchef Claes Seldeby blandt andet den nye virksomhedsvision "Building a more sustainable society", der på en endnu bedre måde beskriver, hvad Ahlsells forretning og tilbud sigter mod.

 

  • Sammen med en udviklet strategisk ramme er der nu en omfattende køreplan for, hvordan vi vil arbejde integreret for bæredygtig vækst og værdiskabelse. Vores ambition er at indtage en ledende rolle i branchen for at fremme stillingerne sammen med vores partnere. Både i forhold til vores egne og vores kunders bæredygtighedsmål og vores fælles bidrag til et bæredygtigt samfund. Når det er sagt, er vi bevidste om, at vi har en lang rejse mod en klimaneutral værdikæde med ressourceeffektive, cirkulære strømme af materialer og produkter.

 

I løbet af året har Ahlsell også ansat Christina Lindbäck til den nye rolle som bæredygtigheds- og kommunikationsdirektør med ansvar for at koordinere og katalysere arbejdet. Christina Lindbäck tiltrådte 1. marts 2022 og er medlem af koncernledelsen.

 

  • Ahlsells vision er, at vi skal være med til at opbygge det bæredygtige samfund. Derfor sætter jeg pris på, at bæredygtighedsrapporten gør en reel forskel og med konkrete eksempler viser, hvordan vi inddrages og virkelig gør en forskel. Det giver også et klart billede af, hvordan Ahlsell påvirker og kan være brugbart i forhold til Agenda 30 og FN's 17 verdensmål.

 

Læs mere i Ahlsells bæredygtighedsrapport om Vi arbejder med bæredygtighed i alt, hvad vi gør (ahlsell.dk).

 

For yderligere information kontakt venligst:

Christina Lindbäck, direktør for bæredygtighed og kommunikation, Ahlsell AB

Telefon: 070-6801674, E-post: christina.lindback@ahlsell.se

 

 

 

Ahlsell er der, hvor folk bor, arbejder og lever deres liv. Som en førende distributør af teknisk installation driver vi udviklingen sammen med fagfolk, der fremstiller, installerer, bygger, reparerer og vedligeholder. Med en bred vifte af bæredygtige produkter og services, vores specialviden og logistik i verdensklasse er det vores opgave at gøre de professionelles hverdag lettere. Med 5.700 medarbejdere, over 240 butikker og tre centrallagre i Norden gør vi alt, hvad vi kan for at indfri vores kundeløfte: Ahlsell gør det nemmere at være professionel. For mere information besøg www.ahlsell.se

 

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktivere javascript