Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Webshop

- åben 24/7 - 365 dage om året

Som kontokunde hos Ahlsell har du mulighed for at få et login til vores webshop. Er du nyere kunde, så har du automatisk fået tilsendt dine login oplysninger, da din konto blev oprettet.

Har du ikke et login eller har du glemt dit password, så gå til www.ahlsell.dk. I højre hjørne øverst trykker du på ”Login”. Indtast dine brugeroplysninger og password, eller tryk på ”Glemt password”. Du vil nu få tilsendt en mail med nulstilling af dit password. Hvis du derimod ikke kan huske dit brugernavn, kontakt da venligst vores Salgsafdeling for hjælp.

Ahlsell kan ikke oplyse om password, da passwords er krypteret, men vi kan sørge for, at der tilsendes dig en mail med login/password oplysninger.

Webshoppen har en lang række funktioner, som kan hjælpe dig i din hverdag – udover at den er åben 24/7 – 365 dage om året. Du kan med andre ord bestille dine varer når som helst det passer ind i din hverdag.

Der er brugerdefinerede brugerlogins, så du bestemmer, om dine medarbejdere har fuld adgang eller begrænset adgang. Om de må se brutto- eller nettopriser, eller måske begge. Du bestemmer, om de må bestille varer via webshoppen eller om de kun skal se, om varen er på lager, og hvor. Spørg vores Salgsafdeling om mulighederne for dig og din virksomhed. Vi kan også sætte begrænsning på, hvor meget dine medarbejdere må handle for, og om der skal godkendelse til ordren, før den effektueres

Hvis du selv vil administrere dine brugere, så er der også mulighed for det. Du bestemmer selv, hvad dine brugere skal og ikke skal. Du sletter og tilføjer brugere.

Du har også mulighed for at bestille varer til Click & Collect. Vores personale pakker din ordre og indenfor 2 timer kan den afhentes i den valgte afdeling/butik.

Sidder du i en funktion, hvor du skal bestille de samme varer til lager, så er det muligt at oprette en liste, så du hurtigt kan genbestille uden at skulle starte forfra hver gang.

Du kan hurtigt se, hvem der er din kontaktperson hos Ahlsell og vedkommendes kontaktoplysninger. Du kan oprette tilbud med dit eget logo til brug for alle i din virksomhed. Du kan søge efter dine fakturaer.

Som det sidste nye, så er det muligt for dig at hente din rabataftale og prisliste til dit bogføringssystem. Vi har beskrevet under ”Mine sider”, hvad de enkelte kolonner står for, og hvordan du skal gøre.

Der er et væld af muligheder som kunde hos Ahlsell og med login til vores webshop. Fik vi nævnt, at udover at du selv bestemmer, hvornår du vil bestille – uafhængigt af om vi har åben eller ej – så er der en ekstra rabat på 2%, som fratrækkes dit køb automatisk, når du handler via vores webshop.

Vores webshop er et stærkt redskab til din dagligdag, så kom i gang allerede nu ved at genbestille dit password, hvis du har glemt det eller bliv oprettet som bruger, hvis du ikke allerede er det.

Du kan bruge vores formular til oprettelse som standardbruger. Eller du kan kontakte vores Salgsafdeling, hvis du har brug andre typer af brugere. Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig på 43 24 17 17.

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript