Fem gummikvaliteter til specifikke behov

Udover de kendte standardprodukter inden for nitril og naturgummi, kan du også få tre mere specielle kvaliteter med helt særlige egenskaber hos Ahlsell.

To klassikere

Ahlsell har i mange år lagerført gummivarer i kvaliteterne nitril og naturgummi. Naturgummi er den slidstærke og holdbare kvalitet til industrier, hvor der ikke stilles specifikke krav til gummiets egenskaber. Nitril er den mest velegnede til opgaver, hvor der er behov for olie- og benzinresistent materiale.

Disse to kvaliteter kan løse rigtigt mange opgaver i en virksomhed. Men vi ved også, at der ofte kan være særlige behov, f.eks. i forbindelse med fødevareproduktion eller udendørsarbejde. Der kan du nu også få tre specialkvaliteter hos Ahlsell.

Generelt for alle gummityper fås pladerne i et utal af dimensioner og tykkelser. Desuden kan alle plader afskæres/opskæres efter ønske, pålægges forskellige dobbeltklæbende tape, udstanses i alle dimensioner og udformninger samt dubleres eller beklædes med næsten alle kvaliteter og typer af gummi.

Bestilling?

Kontakt Ahlsell salgsafdeling på tlf. 96 30 60 00 for at få hjælp til bestilling af det helt rigtige gummiprodukt.

Dato: 25. august 2015

Andre artikler