Kilometervis af PU-remme fra Gates

Tandremme anvendes overalt i industrien; i transportanlæg, pakkeanlæg, løfteapplikationer m.fl. Sanistål tilbyder standard- og specialproducerede PU-remme fra Gates til alle typer opgaver.

Kan du forestille dig en tandrem i polyurethan, så kan Sanistål højst sandsynligt levere den! Vi fører et bredt udvalg af PU-kvalitetsremme fra Gates med cord af stål, aramid, kevlar eller rustfrit stål.

 

Standard PU-rem med hurtig levering

Standardremmene fås i flere forskellige længder og typer fx T2,5, T5, T10 eller AT10. Vi tilbyder også det, der hedder en "åben udgave"; remme leveret i løbende meter. Det kunne f.eks. være en rem til styring af en port, der kører op og ned. Du kan få flere af standardremmene skåret i den ønskede bredde på Saniståls Centralværksted, og vi leverer fra dag til dag.

 

Specialproducerede remme uden grænser

Hvorfor lade dig begrænse af det, som findes i standardsortimentet, når du kan få præcis den type rem, du har brug for? Du kan til enhver tid bede om at få svejst en metervare-rem sammen, så den passer til dine behov. Du kan få nøjagtig den type belægning og medbringere på PU-remmen, som du har brug for. Og er du på udkig efter en specialproduceret PU-rem til fødevareindustrien - f.eks. en hvid rem med kevlar- eller rustfri stålcord - klarer vi også den!

 

Hør nærmere

Kontakt Sanistål på tlf. 96 30 60 00, hvis du vil vide mere om vores store sortiment af PU-tandremme fra Gates - eller se udvalget og køb din næste kvalitetsrem i Saniståls webbutik i dag.

Dato: 22. oktober 2015
Fabrikat: Gates
Produktkategori: 202008, 202054

Andre artikler