Teknikere med egen vogn

I Hatting Bageri ved Horsens glæder teknikerne sig over deres nye værkstedsvogne fra Format. Og chefen uddeler plusser for både fødevaresikkerhed, effektivitet og overblik.

Optimering af arbejdsgangen

Tidligere skulle flere teknikere deles om samme vogn, hvor de skulle kvittere for at tage og returnere værktøjet. Det var en tung proces, som ikke var nem at holde styr på.  Nu har de fået hver sin Format værkstedsvogn, hvilket betyder en langt mere effektiv og mindre tidskrævende kontrol. Det er også noget kvalitetsafdelingen sætter pris på:

"Vores kvalitetsafdeling er jublende lykkelig over, at det går så nemt, som det går nu," forklarer Klaus Toft. Som en sidegevinst sparer de individuelle vogne faktisk også virksomheden for værktøj: "Nu opdager teknikerne det med det samme, hvis de har forlagt et stykke værktøj, og så er der større sandsynlighed for at finde det og lægge det på plads igen".

 

Gerne en anbefaling

Klaus Toft mødes et par gange om året med vedligeholdelsescheferne fra Lantmännen Schulstads fem andre bagerier i Danmark. Og det er meget sandsynligt, at Format vil blive nævnt næste gang: "Vi drøfter forskellige punkter på vores møder. Og her vil jeg bestemt anbefale vores erfaringer med værkstedsvognene", fortæller han.

 

Se sortimentet af format værkstedsvogne og kontakt Ahlsell på 96 30 60 00.

Dato: 08. maj 2015
Fabrikat: Format
Produktkategori: 202006

Andre artikler