Giv dine kunder energitilskud

Pr. 1. september 2016 kommer der nye takster på energitilskud

Sanistål har i samarbejde med DONG Energy i en årrække kunne tilbyde et kontant tilskud til danske privatkunder, der vil optimere energiforbruget i deres private bolig.

De tilskudsberettigede områder er inden for:

  • Udskiftning af en primær varmekilde
  • Supplement til en primær varmekilde med en luft/luft varmepumpe
  • Installation af et ventilationsaggregat med varmegenvinding

Ordningen formidles igennem VVS-installatører, hvorfor man som installatør har mulighed for at tilbyde sine kunder tilskud blot ved udfyldelse af en overdragelseserklæring.

Læs mere her>>

Ændrede takster for DONG energitilskud

De danske energiselskaber er årligt forpligtet til at opnå faste mål om energibesparelser. Derfor tilbyder mange energiselskaber tilskud, hvorved de ”køber” energibesparelser af private forbrugere og virksomheder.

I 2016 er niveauet for opnåede energibesparelser blandt energiselskaberne højere end vanligt hvilket bevirker, at markedsprisen for energibesparelser er faldet. På denne baggrund har DONG Energy måtte tilpasse deres tilskudstakster pr. 1. september 2016. Du kan se de nye takster i den nye overdragelseserklæring.

Ønsker du at høre mere, eller har du spørgsmål til energitilskud igennem Sanistål, står Saniståls Energi & klima kompetencecenter klar.

Du kan finde dem her>>

Dato: 01. september 2016
Produktkategori: 202005, 202019

Andre artikler