”Generation eSafe” melder klar

CEJNs nyeste generation af lynkoblinger med sikkerhedsfunktion er klar til brug! De innovative og patenterede sikkerhedskoblinger kombinerer det højeste mulige flow med et lavt trykfald

Den nye koblingsgeneration, eSafe fra CEJN, har indtaget markedet! Og de højtydende koblinger er ikke til at komme uden om. Udover deres sikkerhedsfunktion har de en række førsteklasses egenskaber, som gør dem til det naturlige valg af lynkoblinger. Her er nogle af dem:

Højt flow

eSafe er den første sikkerhedskobling, der har samme mål som en standardkobling. Til trods for den kompakte størrelse går koblingen ikke på kompromis med ydelsen: eSafe tilbyder det højeste flow på koblingsmarkedet.

Utrolig holdbarhed

Den nye generation af koblinger kan holde til mere – både stød, vibrationer og rotationer. eSafe er udformet til at tåle hårdhændet behandling i barske arbejdsmiljøer, hvilket giver dem en lang levetid.

Nem og sikker betjening

Koblingerne har helautomatisk betjening og kan nemt både til- og frakobles. Med en lav tilkoblingskraft og et godt greb kan de tilkobles med kun ét tryk og frakobles med én hånd. Dertil kommer, at koblingen automatisk ventilerer overskydende luft før frakobling. Det mindsker støjen og ikke mindst risikoen for at blive beskadiget af rekyl fra slangen. eSafe opfylder ISO standarderne 4414 og EN 983.

Maks. driftsproduktivitet

Koblingernes utrolige holdbarhed koblet med et ekstremt højt flow og et lavt trykfald sikrer dig maksimal driftsproduktivitet og et pålideligt produkt i mange år fremover. I sidste ende betyder det, at du sparer penge og skåner miljøet!

Køb eSafe i dag

Sikkerhedskoblingerne kan bruges på en lang række applikationer. Derfor fås de med en bred vifte af tilkoblingsmuligheder, som passer præcis til dine behov. Se alle koblingerne fra CEJN i Saniståls webbutik. Og har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte Sanistål på tlf. 96 30 60 00.

Dato: 14. november 2016
Fabrikat: Cejn

Andre artikler