Få mere spænding i hverdagen med brugervenlig momentnøgle

Spørgsmål: Hvad har 45 tænder, kan indstilles med en tommelfinger og sikrer korrekt spænding? Svar: De omskiftelige Click-Torque momentnøgler fra Wera.

Seriens momentområde går fra 2,5 Nm til 1.000 Nm, så de kan bruges til alt fra de små delikate opgaver til de helt tunge opgaver. Modellerne kommer med de gængse tilslutninger af toppe - ¼”, ⅜”, ½” og ¾” - samt som indstiksværktøj til dimensionerne 9 x 12 og 14 x 18 mm.

Click-Torque momentnøgler er egnede til spænding mod højre, mens modellerne til indstiksværktøj er egnet til spænding mod højre og venstre.

 

Nu med beskyttende holdefunktion

Du kan ligeledes få topnøgleindsats med holdefunktion til skruer og møtrikker med udvendig sekskant, som gør arbejdet med momentnøglen endnu nemmere.

Den særligt udviklede holdefunktion er ikke magnetisk, men bruger fastklemning af skruen eller møtrikken, så arbejde bliver lettere på svært tilgængelige steder, hvor man ikke kan bruge den anden hånd til at holde skruen eller møtrikken.

Samtidig beskytter den særlige holdefunktion skruen eller møtrikken mod mekaniske beskadigelser. Wera Click-Torque momentnøgler gør det let og præcist at arbejde med momenttilspænding.

Find din Wera Click-Torque momentnøgle her >>

Dato: 09. oktober 2018
Fabrikat: Wera
Produktkategori: 202032, 202006

Andre artikler