Nem støvsugning og gulvvask i samme arbejdsgang

Med den nye Nilfisk Combi Washer kan du støvsuge og vaske gulv på samme tid. Det tager kun få minutter at gøre gulvet helt rent uden at gå på kompromis med renlighed og hygiejne.


Nilfisk Combi Washer bruger almindeligt postevand op til 60 grader – og gør rent både med og uden sæbe. Vandtankene er på hver 0,5 liter, så maskinen er let at køre med. Gulvskraberen under mundstykket betyder, at gulvet tørrer hurtigt. Samtidig er maskinen kompakt og sparer plads i forhold til at opbevare støvsuger, spand og moppe.

Renser sig selv

Det er hurtigt at fylde og tømme de to vandtanke, som du kan klikke af maskinen. Når du er færdig med rengøringen, anbringer du Combi Washer på bakken, som maskinen parkeres i. Tag børsten af, og lad den tørre ved siden af maskinen. Det sikrer, at børsten bliver helt tør og hjælper med at holde maskinen i perfekt stand.

En ekstra fordel er Nilfisk Combi Washers selvrensende funktion. Hæld lidt vand og sæbe i bakken og sug det op i maskinen, når du tænder den. Så starter den automatiske rengøring af alle indvendige rør og filtre.

Læs mere om Nilfisks Combi Washer her og se tilhørende rengøringsprodukter her

 

Dato: 11. oktober 2019
Fabrikat: Nilfisk

Andre artikler