EVVA låsesystem er super stærkt og sikkert

Ahlsell har lanceret det nye EVVA 4KS låsesystem på det danske marked. Låsesystemet er utroligt stærkt, sikkert og brugervenligt, og mange kunder har allerede taget rigtig godt imod det.

”EVVA 4KS er et genialt system.” Sådan lyder det fra Jan Hansen, sikringskonsulent i Ahlsell. Han har også mærket, at kunderne deler hans begejstring for det nye låsesystem, som Ahlsell nu sælger på det danske marked.

”Vi har allerede solgt det til mange kunder, for det er et meget stærkt produkt. EVVA 4KS er praktisk talt umuligt at bore eller dirke på grund af den meget pålidelige teknologi i cylinderen. Dertil er systemet utroligt stærkt, og nøglerne er nærmest umulige at slide op, hvilket gør dem særligt velegnede til steder med høj brugeraktivitet eller produktionsanlæg med store mængder snavs. Selv efter mange års brug, fungerer 4KS som et nyt låsesystem,” siger Jan Hansen.

EVVA 4KS er en videreudvikling af EVVA 3KS, som har været på markedet i 15 år, hvor det har virket upåklageligt. Men da patentet udløb, blev systemet erstattet af 4KS, der har et patent, som først udløber i 2035. Det betyder, at en hælebar ikke bare kan kopiere en nøgle fra systemet – ekstranøgler skal laves af autoriserede EVVA-låsesmede.

Nøglen er vendbar
Derudover er brugervenligheden helt i top i EVVA 4KS låsesystemet. Nøglen er nemlig vendbar, hvilket vil sige, at det er helt ligegyldigt, hvordan du vender nøglen, når du sætter den i låsen.

”Nøglen er meget nem at få i låsen, fordi du ikke skal vende den på en bestemt måde. Derfor er systemet velegnet til bl.a. ældre mennesker, fordi de på ingen måde skal kæmpe med at få nøglen i låsen,” siger Jan Hansen.

Det virker bare
Leif Thorgersen, der er indehaver af Leif’s Låseservice i Holbæk, har implementeret EVVA 4KS hos en af sine kunder – Holbæk Lift og Materieludlejning A/S.

”De skulle have et nyt låsesystem, fordi det gamle var slidt op, og jeg tilbød dem straks EVVA 4KS. Det er et system, som bare virker, og så er det både slidstærkt og meget sikkert,” siger Leif Thorgersen.

”Efterfølgende har Holbæk Lift og Materieludlejning også kontaktet mig for lige at fortælle, hvor glade de er for låsesystemet, og at det bare virker upåklageligt. Det er sjældent, at kunder uopfordret vender tilbage med feedback, så det siger noget om, at 4KS giver kunderne en oplevelse udover det, som de forventer,” siger Leif Thogersen.


Få mere info her >> 

Dato: 25. november 2020
Fabrikat: EVVA

Andre artikler