Salto-kunder konverterer til ny og fremtidssikret teknologi

Efter 15 år på det danske marked udgår Salto Dallas/Ibutton produktet snart, og flere kunder er i gang med at konvertere deres adgangskontrol til den nye og berøringsfrie Mifare/Desfire teknologi.

Med udgangen af 2022 er det ikke længere muligt at købe reservedele til Salto Dallas/Ibutton produktet, fordi chipsættet, der bliver brugt i produktet, udgår og ikke længere kan skaffes hos elektronikproducenterne.

”Elektronikken i Salto Dallas/Ibutton har holdt i 15 år, men den elektroniske udvikling har overhalet chipsættet i langskiltet, og en ny og langt bedre teknologi tager over. Salto Dallas/Ibutton produkterne fejler sådan set ikke noget, men hvis der sker noget, kan man ikke få reservedele, og derfor anbefaler vi nu kunderne at begynde at tænke på at konvertere til den nye teknologi,” siger sikringskonsulent i Sanistål, Jan Hansen.

Afløseren til Ibutton teknologien er mere eller mindre identiske produkter blot med den berøringsfrie Misfire/Desfire teknologi, der også giver mulighed for åbning med mobiltelefonen via en App.


Fremtidssikret teknologi
I Sanistål er der begyndt at komme flere konverteringssager ind fra kunderne. En af sagerne er fra HV Låseteknik, der er begyndt at konvertere adgangskontrollen til Desfire-teknologien i en afdeling af Københavns Postbudes Alderdomshjem.

”De får nu en fremtidssikret og holdbar teknologi, hvilket selvfølgelig er vigtigt for dem. Derudover er det en berøringsfri løsning, hvilket er praktisk, og de har også mulighed for at åbne dørene med mobiltelefonen. Samtidig er sikkerheden meget høj, brikkerne er krypteret efter de bedste standarder og dermed langt bedre beskyttet mod kopiering,” siger Johnny Ærenlund, indehaver af HV Låseteknik.

Desuden er den nye software både mere brugervenlig og sikker, og den har flere smarte automatiserede muligheder. Hvis fx et langskilt er ved at løbe tør for batteri, får man automatisk en reminder på en e-mail, softwaren kan håndtere helt op til 64.000 døre, og så overholder det også den nye datalovgivning.


Et godt tilbud
For at gøre konverteringen til den nye teknologi så attraktiv som muligt, har Sanistål sammen med sine Salto-forhandlere lavet nogle rigtig gode konverteringspriser. Dertil får man Bluetooth gratis med, når man køber et langskilt.



Få mere info her >> 



Fakta:

Salto Systems er en af verdens største producenter af adgangskontrol. Sanistål er eneforhandler af Salto Systems i Danmark.

 

Dato: 01. oktober 2020
Fabrikat: SALTO

Andre artikler