Opgrader hygiejne og komfort med smart duschtoilet fra ROCA

En enkel og ligetil betjening af duschtoilettet INSPIRA fra ROCA gør det nemt at styre alle toilettets funktioner og tilpasse indstillingerne til den enkelte bruger. Det væghængte duschtoilet er samtidig let at montere på den medfølgende monteringsstander.

Med sine mange wellnessfunktioner er INSPIRA-duschtoilet med In-Wash®-teknologi fra ROCA en klar opgradering af både hygiejne og komfort på badeværelset. Men udover at tilbyde et væld af forskellige funktioner har ROCA også gjort betjeningen af duschtoilettet enkel og ligetil.

Toilettet kommer nemlig med en intuitiv fjernbetjening, som gør det nemt at styre alle toilettets funktioner og samtidig tilpasse dem specifikt til hver enkelt bruger. INSPIRA-duschtoilettet kan dog også let betjenes via knapperne på siden af toilettet.

 

Masser af smarte funktioner
INSPIRA-duschtoilettet er udstyret med alle moderne fornødenheder, som gør toilettet i stand til at opfylde langt de fleste behov i de danske hjem, hvor drømmen er et nyt duschtoilet. Eksempelvis kan toilettets skyl indstilles på både intensitet, position og temperatur, så man opnår lige præcis det skyl, der passer til den enkelte bruger. Duschtoilettet har naturligvis den konventionelle skyllefunktion, men der er også mulighed for at gøre brug af både ladydusch og oscillationsfunktion, som jævnt fordeler skyllet.

Også skyllets vandtemperatur kan indstilles. Her kan man vælge temperaturer på henholdsvis 33, 36 og 39 grader, alt efter den enkelte brugers ønsker. Den indbyggede lufttørrefunktion kan ligeledes indstilles til en behagelig temperatur på 40, 50 eller 60 grader, ligesom den også kan slås helt fra, hvis det ønskes.

INSPIRA-duschtoilettet kommer derudover med en åben skyllekant og selvrensende dyse, der er med til at opretholde et højt niveau af hygiejne og samtidig lette rengøringen af toilettet. Det sikrer en frisk oplevelse, hver gang toilettet anvendes.

 

Enkel installation
INSPIRA-duschtoilettet leveres i en boks, hvor alle komponenter til installationen medfølger. Det inkluderer også en monteringsstander, som letter monteringen af det væghængte toilet, så det nemt skubbes på plads, når installationen er gennemført.

 

Du kan se INSPIRA-duschtoilet fra ROCA her>>

Dato: 02. juni 2021
Fabrikat: ROCA
Produktkategori: Douche toiletter og sæder

Andre artikler