“Kasper er en rollemodel i Sikringsafdelingen og mestrer at balancere arbejde og familieliv”

Kasper Løth Kure-Olsen droppede ud af civilingeniøruddannelsen på DTU og blev efter forskellige ansættelser i låse- og sikringsbranchen i 2014 ansat som sikringskonsulent i Ahlsell Sikring. Her er han blevet en rollemodel og rykkede den 1. september op som salgschef.

“Jeg har nærmest ikke stået stille i de seneste otte år. Jeg fik hurtigt ansvar for en ny produktpalette og blev fra dag ét involveret i mange spændende projekter. I Sikringsafdelingen er der plads til at udvikle sig både fagligt og personligt. Der er højt til loftet og altid masser af projekter at kaste sig over.

Hele vejen igennem har der været nogen, der har set min kunnen og mit potentiale. Og jeg er blevet klædt på til opgaven”, siger 38-årige Kasper Løth Kure-Olsen.

 

To gange barsel og en halv HD

Undervejs har Kasper Løth Kure-Olsen stiftet familie. Han er far til to døtre på fire og to år. Som den første blandt Sikringsafdelingens overvejende mandlige ansatte i hovedkvarteret i Vallensbæk har han holdt barselsorlov i to gange otte uger.

Kasper Løth Kure-Olsen har også gennemført første del af en HD i erhvervsøkonomi på CBS, og han håber at kunne færdiggøre anden del om organisation og ledelse på et senere tidspunkt. Det var hans chef Peter Brems-Eskildsen, der opfordrede ham til at gå i gang.

“Kasper er en rollemodel i afdelingen. Han mestrer at balancere arbejde og familieliv, og har fx holdt barselsorlov ad to omgange”, siger salgsdirektør i Sikring Peter Brems-Eskildsen.

Yderligere blev han for halvandet år siden valgt ind i SikkerhedsBranchens AIA/ADK-udvalg, der fx diskuterer, hvordan europæiske standarder bedst implementeres og trends i branchen.

 

En helstøbt leder og “likeable chap”

“Jeg så hans talent. Kasper er en helstøbt leder. Han har gennemgået en stor udvikling såvel personligt som fagligt, er teknisk videbegærlig og har i det hele taget en drivkraft til hele tiden at lære nyt. Det gælder både i forhold til det tekniske i afdelingen, men også privat når det kommer til jagt og vin. Og så kan han tale med folk på alle niveauer - Kasper er slet og ret en likeable chap”, siger Peter Brems-Eskildsen.

Ahlsells Sikringsafdeling har vækstet meget de senere år og søger lige nu fire nye kolleger.

“Afdelingen består af supergode og yderst kompetente kolleger, hvoraf nogle har været her i 40 år. Og så tager ledelsen ansvar for, at der ikke er nogen, der er på vej til at bukke under for stress. Manglende opmærksomhed på netop det var årsag til, at jeg forlod mit forrige job”, siger Kasper Løth Kure-Olsen.

Se stillingsopslagene her.

 

Ahlsell Sikring:

  • er specialister i adgangskontrol, beslag, sikring og låsesystemer til alle former for byggerier.
  • er markedsledende, når det kommer til al den sikring, der er monteret på døren - låse, beslag, cylindere og dørkaldeanlæg.
  • er eneforhandler i Danmark af SALTO.
Dato: 06. oktober 2022
Emne: Job og Karriere

Andre artikler