Elever blev fejret med stor dimissionsfest

Ahlsells elevhold fra 2021 blev i slutningen af august fejret med lækker mad, bobler, taler og havespil i smukke omgivelser ved vandet til en fantastisk dimissionsfest med overnatning. 16 elever blev færdiguddannede, og ni fortsætter i virksomheden i nye stillinger.

Eleverne startede for to år siden, som de første, på Ahlsells skræddersyede elevuddannelsesforløb. Grundtanken bag det forløb er, at eleverne kommer tæt på forretningen og får et godt socialt fællesskab. Derfor var det også naturligt at slutte uddannelsen af med en fantastisk dimissionsfest.

”Vi fejrer den milepæl eleverne har nået. Eleverne har givet rigtig meget til Ahlsell, og med dette nye arrangement ønsker vi at give dem noget tilbage. Sammenholdet blandt eleverne lyste rigtig meget op denne dag,” fortæller Cathrine Jensen, People Talent Partner og elevuddannelsesansvarlig i Ahlsell.

Dimissionsfesten foregik på Hotel Sixtus i Middelfart, hvor Cathrine Jensen overrakte elevernes beviser. De fik også et par ord med på vejen fra Ahlsells administrerende direktør Claudio Christensen, der deltog på storskærm online.

 

Elevernes studietur har gjort indtryk

Læs mere om Ahlsells elevuddannelse eller kontakt Cathrine Jensen 25 19 26 94.

Dato: 05. september 2023
Emne: Job og Karriere

Andre artikler