Mads er vild med at være elev i Ahlsell

Som elev i Ahlsell er du garanteret en sjov og spændende elevuddannelse med et stærkt sammenhold og gode karrieremuligheder. Ahlsell har som mål at tilbyde Danmarks bedste elevuddannelse og søger lige nu 25 nye handelselever over hele landet.

”Jeg er vild med at være elev i Ahlsell. Mit arbejde er interessant, og jeg lærer noget nyt hver dag. Jeg har gode kolleger, og Ahlsell gør virkelig meget for, at alle elever har det godt, og at vi udvikler os fagligt,” siger 22-årige Mads Hedegaard Jørgensen. Han er 2. års handelselev i Ahlsells butik i Holbæk.

”Jeg synes virkelig, at Ahlsells elevuddannelse er god. Der er tit arrangementer og ture, hvor alle elever fra hele Danmark er samlet. Vi kommer også på studietur til udlandet sammen. Mit hold var afsted i efteråret, og det var bare en smaddersjov tur,” siger han.

 

"Mere samarbejdspartner end sælger"

Ahlsell var forleden med på ”Karrieredagen for Handelsuddannelsen” på Tivoli Hotel i København. Næsten 700 grundforløbselever fra handelsuddannelserne på hele Sjælland deltog på udkig efter den rette elevplads. Mads Hedegaard Jørgensen var også med for at fortælle om at være elev i Ahlsell.

”Selvom jeg er elev, er det enormt spændende og udfordrende opgaver, som jeg løser i Ahlsell. Mine kunder er primært håndværkere og byggevirksomheder, og det er vigtigt for dem, at jeg er der til at skaffe de varer, som de har brug for. Jeg er mere deres samarbejdspartner end en sælger, og det kan jeg rigtig godt lide,” siger Mads Hedegaard Jørgensen.

 

Ahlsell-elever får et unikt sammenhold

I løbet af de to års elevuddannelse er der i alt ni ugers skoleophold, hvor eleverne er samlet på et særligt Ahlsell-hold på Aalborg Handelsskole.

”Vi har skræddersyet et eksklusivt uddannelsesforløb til vores elever i samarbejde med Aalborg Handelsskole, hvor undervisningen er i topkvalitet og matcher arbejdsopgaverne i Ahlsell. Samtidig foregår uddannelsen tæt på Ahlsellshovedsæde i Aalborg, og det giver mulighed for, at vores chefer og nøglepersoner nemt kan komme forbi og gæsteundervise eller holde oplæg for eleverne,” siger HR Udviklingskonsulent Cathrine Jensen, der er elevansvarlig i Ahlsell.

I skoleugerne bor alle eleverne sammen på idrætscenteret Skansen, hvor der er fuld forplejning og adgang til svømmehal, fitness, saunagus, boldspil og café.

”Skoleugerne er meget populære. Ved siden af det faglige bliver vores elever rystet sammen og får et unikt sammenhold. Flere aftener tager vi Ahlsell-eleverne ud at spise, til bowling, på Comedy Club eller til andre sociale aktiviteter. Så de får en masse fede oplevelser med i bagagen,” siger Cathrine Jensen.

 

Elevplads giver gode karrieremuligheder

En elevplads i Ahlsell er ofte første trin på en spændende erhvervskarriere i industri- og byggebranchen. De fleste elever forsætter i Ahlsell efter elevtiden, og med butikker og salgsafdelinger over hele landet er der gode karrieremuligheder i virksomheden. Mads Hedegaard Jørgensen er ikke i tvivl om, at han gerne vil blive i Ahlsell.

”Ahlsell er en spændende virksomhed, og der er masser af muligheder for at få nogle fede stillinger i fremtiden. Min egen chef i butikken i Holbæk er selv startet som elev i Ahlsell, og hans chef er også tidligere elev. Det er helt sikkert, at jeg gerne vil fortsætte i Ahlsell efter min elevtid,” slutter Mads Hedegaard Jørgensen.

 

Vi søger elever i hele landet

Ahlsell søger både handelselever til butik og kontor i hele Danmark.

  • Der er ansøgningsfrist den 1. april 2023.
  • Alle elever starter op den 1. september 2023.

Læs om vores eksklusive elevuddannelse og søg en stilling på vores karrieresite for elever

Dato: 07. februar 2023
Emne: Job og Karriere

Andre artikler