Tøm listen

Er du sikker på, at du vil tømme listen?
Ordrelinjer:
0

Tøm indkøbsliste

Du har 0 varelinjer i din indkøbsliste.
Er du sikker på, at du vil tømme din indkøbsliste?

Din indkøbsliste

Forsøg igen. – Noget gik galt, da priserne skulle hentes. Forsøg igen

Din indkøbsliste er tom

Kalibrering - Nu også hos Ahlsell

Kalibrering af Manometre - Hurtig og Præcis Service!

Har du brug for at få kalibreret dit manometer? Hos Ahlsell tilbyder vi en hurtig og pålidelig kalibreringsservice, der sikrer, at dit manometer altid er nøjagtigt og præcist.

Vi udfører kalibreringen på vores eget serviceværksted, hvilket betyder, at du ikke behøver at undvære dit vigtige arbejdsredskab i flere dage. Vores specialiserede teknikere sørger for at kalibrere dit manometer hurtigt og effektivt.

Når du indleverer dit manometer i vores Brøndby-afdeling, kalibrerer vi det fra dag til dag, så du hurtigt kan få det tilbage i brug. Bemærk, hvis du afleverer dit manometer i en anden afdeling, skal du regne med en lidt længere behandlingstid på op til 4 arbejdsdage.

Efter endt kalibrering udsteder vi en attest for sporbarhed i henhold til ISO9001, så du kan være sikker på, at dit manometer opfylder de nødvendige kvalitetsstandarder.

Datoen for kalibreringen kan altid aflæses på dit manometer, og vores Salgsafdeling står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, på telefon 43 24 17 17. Så lad os hjælpe dig med at opretholde præcisionen i dit arbejde med vores pålidelige kalibreringsservice!

– Meddelelse fra Ahlsell

Javascript er fravalgt i din brower. For fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du aktiverer javascript Aktiverer javascript