Vi har styr på sikkerheden af vores kemikalier

Når du køber kemiske produkter hos Sanistål, sørger vi for, at du automatisk modtager opdaterede sikkerhedsdatablade direkte i din mailboks.

Hver gang du køber kemiske produkter hos Sanistål, har vi pligt til at sikre, at du har adgang til de sikkerhedsdatablade, som er knyttet til varerne.

I Sanistål har vi valgt ikke blot at lægge sikkerhedsdatabladene ud på vores website.

For at spare dig for den tid, det tager selv at finde dem frem, leverer vi automatisk det tilhørende sikkerhedsdatablad direkte til din mailadresse.

Forinden har vi sikret, at oplysningerne på sikkerhedsdatabladet lever op til gældende lovgivning, herunder at det er på dansk og indeholder et telefonnummer til Giftlinjen.

Vores afdeling for Produkt- & Leverandørsikkerhed kontakter to gange årligt leverandørerne for at holde styr på, om der er sket ændringer i sikkerhedsdatabladene for deres kemiprodukter. Dermed kan du som kunde være tryg ved, at oplysningerne altid er opdaterede.

Du bestemmer selv, hvilken mailadresse dine sikkerhedsdatablade skal sendes til. Du skal blot oplyse den til os, så vi kan kode din konto korrekt.


Sikkerhedsdatablade i Sanistål

  • Når du bestiller kemiske produkter hos Sanistål, fremsender vi automatisk produkternes sikkerhedsdatablade til din mailadresse

  • Mailen indeholder altid vores ordrenummer samt dit rekv.nummer, hvis du har oplyst det til os ved ordreafgivelsen

  • Sikkerhedsdatabladene er på dansk

  • Du modtager en mail:
    >første gang du køber produktet
    >hvis det er mere end 12 måneder siden, du sidst har købt produktet
    >når sikkerhedsdatabladet på et produkt, du har købt inden for de seneste 12 måneder, udskiftes


Har du spørgsmål til sikkerhedsdatablade, kan du altid kontakte produktsikkerhed@sanistaal.dk

 

Dato: 02. maj 2022
Emne: CSR

Andre artikler