Leder kick-off: ”Helt fantastik, at arbejdsglæde bliver en del af ledelsesgrundlaget"

90 ledere var forleden samlet til heldagsseminar for at styrke det tværgående ledernetværk i Sanistål. Hovedopgaven på dagen var at nå frem til et nyt fælles ledelsesgrundlag.

Sammen med Saniståls udvidede direktion drøftede de det ledelsesgrundlag, der fremover skal være fælles afsæt for at lede og motivere nuværende og kommende medarbejdere.

På mødet blev ledergruppen præsenteret for skelettet til et nyt ledelsesgrundlag bygget op omkring samarbejde, performance, rollen som ambassadør og arbejdsglæde.

 

Inspiration og energi

Tidligere  ishockeylandstræner Morten Hagen, der i dag arbejder med ledelse og udvikling af mennesker, faciliterede debatten om ledelsesgrundlaget, og forsamlingen blev inspireret af motivationsekspert Ulrik Lynge.

”Hele dagen gav inspiration og god energi. Jeg ser så meget frem til, at vi får et fælles ledelsesgrundlag, som vi kan holde hinanden op på og arbejde ud fra, og så er det jo helt fantastisk, at arbejdsglæde bliver en del af ledelsesgrundlaget”, siger kvalitetschef i Billund, Jonna Vestergaard Johnsen.

 

Åbenhed og transparens

Salgschef Frederik Hedegaard fra Silkeborg beskriver indholdet på dagen som ”yderst forfriskende”.

”Det var fedt at opleve den udvidede direktions åbenhed og transparensen i deres kommunikation om ledelsesgrundlaget, og at både vores administerende direktør sammen med vores bestyrelsesformand stillede sig op på scenen for at svare på spørgsmål”, siger Frederik Hedegaard.

 

Integritet og god tone

Undervejs i diskussionen blev ledelsesgrundlaget tilføjet yderligere et par punkter.

”Integritet og god tone samt viljen til at turde, og ikke altid holde os til det sikre, var ikke noget, vi i den udvidede direktion selv havde sat ord på. Vi står derfor nu med et rigtig godt afsæt. Herefter kræver det vedholdende arbejde at få det masseret ind i vores kultur, så det kommer ud at leve”, siger administrerende direktør Claudio Christensen 

 

Læs mere om job og karrieremuligheder i Sanistål 

Dato: 24. marts 2022
Emne: Job og Karriere

Andre artikler